Нашата визия

КЕЙСИЕМ ЕООД е българска компания, работеща в областта на информационните и комуникационни технологии. Компанията предлага консултантски услуги, цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения за бизнеса и образованието. Ние имаме големи амбиции и знаем, че можем да ги постигнем само чрез предоставяне на добър продукт и безупречно обслужване, на добра цена.

Работим в подкрепа на нашите клиенти

Основният ни фокус е прилагането на най-новите бизнес и образователни технологии чрез използване на добри практики от водещи, световни компании. Повече от 10 години ние работим в подкрепа на своите клиенти. Това ни дава самочувствието да познаваме техния бизнес, както и всички стремежи и предизвикателства, свързани с него. Именно затова се стремим да предлагаме технологични решения, които да са достъпни за тях и да отговарят на потребностите им.

Гарант за качество на услугите ни е интегрираната в организацията ни система ISO 9001 : 2015 – проектиране, изграждане и поддръжка на информационни и комуникационни системи; системна интеграция; продажба и сервиз на компютърна и офис техника; разработка на софтуер; ИТ услуги; интернет решения; обучение и тестове на персонал.

За нас всеки клиент е специален, има нужда от разбиране и компетентна помощ. По тази причина подхождаме индивидуално към неговите потребности, следим постоянно идеите му и предлагаме подходящи продукти, които в пълна степен да удовлетворят нуждите му.

Защо да изберете нас?

За нас всеки клиент е специален

Цялостни решения

КЕЙСИЕМ ЕООД е компания с дългогодишен опит в продажбите и интеграцията на ИТ решения предназначени за образователния сектор. Ние не предлагаме само компоненти, а цялостни решения, включващи хардуера, софтуера, интеграцията, обучението за работа и поддръжката.

Екип от професионалисти

Изградили сме екип от професионалисти, които да се погрижат вашите идеи да бъдат реализирани по най-добрия начин и да удовлетворят в максимална степен вашите изисквания.

Консултация с всеки клиент

Всеки клиент се нуждае от специално внимание и индивидуално отношение. Ние може да ви консултираме и ще помогнем да изградите концептуално вашите проекти.

Доволни клиенти

Най-голяма гаранция за нашата работа са огромният брой доволни клиенти, които имаме в страната. Ако се колебаете дали да ни се доверите, достатъчно е само да потърсите мнението на нашите клиенти.

СЕРТИФИКАТИ

Готови ли сте да пренесете бизнеса си на следващото ниво?

Ако желаете можете да се свържете с нашият екип за консултация или друго.