Основната дейност от портфолиото на КЕЙСИЕМ ЕООД е разработване, съгласуване на Концепция за изграждане на училищна STEM среда и съдействие при подаването й. 

Концепция за изграждане на училищна STEM среда могат да подадат държавните и общинските училища и центровете за специална образователна подкрепа на територията на Република България .

Продукти, подходящи за изграждане на STEM центрове и учебни кабинети

Интерактивни дисплеи VESTEL - серия IFD – 55”, 65”, 75”, 86”

Мобилни лаборатории LabDisc – Физика, Биология – Химия, Природни науки

Програмируем STEAM контролер и регистратор на данни – XPLORIS

Графичен таблет-дисплей – SKEDU – 15.6“ размер на екрана, чувствителна на натиск писалка и набор бутони за бърз достъп

Цялостни решения за виртуална реалност – виртуална лаборатория по биология и химия

Видеоконферентна камера – , съвместима с Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, Cisco Webex

Безжичен документен визуализатор – SKEDU – устройство за визуализация в реално време на лабораторни експерименти и документи в хартиен формат.

Видеостени VESTEL – LED и LCD – Перфектният вариант за оборудване на големи презентационни зали

Интерактивни маси – стационарни и мобилни – оборудвани с 24“, 55“, 65“ Multi Touch дисплеи

Arduino комплекти за програмиране

3D Холограмен проектор – 50 cm

Последни проекти

Изобретението е много повече от момента, в който казваме „еврика“. Изобретението е начин на мислене, който включва сътрудничество, практическо прилагане на STEM (наука, технологии, инженерство и математика), творческо решаване на проблеми, предприемачество и разбиране, че моментите на провал са необходими по пътя към успеха.

7 СУ Кузман Шапкарев – Благоевград

Цялостна реконструкция на част от училищното пространство, чрез изграждане на STEM център и обособяването на три технологично-модерни кабинета по физика, математика, химия, биология и природни науки.

ПМГ Акад. Иван Гюзелев – Габрово

Иновативният STEM център предлага на възпитаниците си свръхмодерна учебна база, съчетаваща технологии и инструменти за практическа и експериментална дейност. Центърът се реализира със средства по програмата за „Изграждане на училищна STEM среда“ и обезпечава усилията на гимназията от последните години за създаване на съвременни условия и въвеждане на иновативни методи на обучение.

СУ Иван Вазов – Плевен

STEM център по природни науки, изследвания и иновации „Професор Минко Балкански“. Впечатляващи кабинети по физика и астрономия, математика и роботика. Цветовете имат много важна роля в дизайна на всяка една от лабораториите – червеното доминира в света на физиката, а оранжевото – в невероятния кабинет по математика. Във всяка от лабораториите на електронните дисплеи се визуализират интерактивни картини, обвързани с учебния предмет, а на стените пред и във всеки кабинет са разположени 3D холограмни проектори.

81 СУ Виктор Юго – София

STEM център „Без граници“,  финансиран по НП „СТЕМ“ на МОН

СУ Васил Левски – Троян

Красиви работни пространства, удобни работни места с лека и елегантна връзка помежду им. Кътове за отдих и дори… за спорт. Много зеленина и светлина.

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

Искате да се свържете с нашият екип
Телефон: +359 878 72 64 97
Телефон: +359 877 69 67 60