Мултимедийни дисплеи

Дисплеите от серия “Digital Signage” са предназначени за визуализация на уеб страници, видеоклипове, упътвания, менюта на ресторанти, маркетингови съобщения, дигитални реклами или изображения.

Функционират на обществени места, музеи, спортни зали, църкви, академични сгради, магазини, корпоративни пространства и ресторанти, за да предлагат информация, съобщения, маркетинг и реклама.

Голямо приложение могат да намерят и в образователните институции, като информационни табла и видео-презентационни системи.

Нашите дисплеи предоставят широка гама от функционални възможности, удовлетворяващи всички клиентски изисквания:

Вградени API за уеб приложения:

Автоматично стартиране

Улеснено е предоставянето на всяко HTML5-базирано приложение към дисплея в рамките на SoC платформата. Това кара дисплея да започва с дадена връзка, която клиентите могат да изберат да използват или офлайн, или онлайн приложение.

USB Autoplay

USB Autoplay прави възпроизвеждането на съдържание по-лесно. От всеки USB носител може да бъде възпроизведено различно медийно съдържание, когато се включи в USB слота, без да има нужда от допълнителни настройки.

HDMI Wake Up(Събуждане)

За да увеличите максимално потребителското изживяване, докато използвате външни видео устройства, като медийни плейъри, контролери за дисплеи или компютри, всички наши устройствата имат функция за събуждане през HDMI. Системата е готова за включване/изключване на дисплея, чрез просто включване/изключване на HDMI кабела.

OSD ориентация

Чрез SoC базираните ни системи, ориентацията на менюто на дисплея може да се променя лесно. Тази функция е важна, за да могат нашите професионални дисплеи да работят, както в пейзажен, така и в портретен режим.

Wireless Display

Използвайки Wireless Display функцията, можете да визуализирате екрана на вашето Microsoft или Android устройство, без да използвате външни адаптери или кабели.

Контрол чрез RS232 и LAN

Нашата платформа позволява на потребителите да управляват дисплеите с помощта на широк набор от RS232 команди в локална мрежа или през DSUB9 конектор.

График

Графикът е една от много важните SoC функционалности. Планировчикът позволява настройка на времето за пускане и спиране на съдържанието на дисплея, а също и празниците, докато превключвате към всеки от наличните видео източници, така че не е нужно да се притеснявате за състоянието на дисплеите по всяко време.

Вградена CMS

Вградена система за управление на съдържанието, която поддържа библиотека за възпроизвеждане, готови шаблони и планировчик. Със своите прости и интуитивни менюта и опции за оформление, това е много ефективен начин за лесно управление на съдържанието при малки и средни предприятия.

HDR10 & 4K HDMI @60Hz

Чрез съвместимостта с HDR10 клиентите получават гаранция, че цялото представено съдържание отговаря на указанията за HDR и достига превъзходно ясно и ярко качество на картината. За разлика от много други продукти на пазара, тук 4K съдържание през HDMI се поддържа при 60Hz.

Поддръжка на IP стрийминг

Процесорите в нашите дисплеи улесняват управлението на съдържание чрез много устройства. Поддържат се IP протоколи за стрийминг на видео, като RTSP/RTP/HLS и UDP Multicast за стрийминг на съдържание в реално време, така че предаванията на живо могат да се осъществяват по този начин.

Signal Failover

Нашите дисплеи са защитени в случай, че няма сигнал. Ако източникът е прекъснат, дисплеят ще покаже или вашите персонализирани банери или ще потърси друг сигнал от видео източници. Празният екран е най-лошият сценарий за реклама, отказът е една от критичните характеристики в нашите информационни дисплеи.

Crestron свързаност

Сертификацията Crestron Connected допълва нашето присъствие на корпоративните пазари, търговията на дребно, правителствения сектор, образованието и хотелиерството, тъй като тези сектори продължават да се развиват с нарастващи нужди.

Нашата продуктова гама:

UHM Серия - 43” / 55” / 65” / 75” – Ultra HD дисплеи

Резолюция: 3840×2160 (UHD)

Яркост: 400 cd/m2

Работен режим: 16/7

PDU серия - 43” / 49” / 55” / 65” / 75” – Професионални HD дисплеи

Резолюция: 3840×2160 (UHD)

Яркост: 500 cd/m2

Работен режим: 24/7

PDX серия - 75” – Професионални дисплеи с висока яркост

Резолюция: 3840×2160 (UHD)

Яркост: 1000 cd/m2

Работен режим: 24/7

PR/PN/PF серия - 43” / 50” / 55” / 65”

Резолюция: 3840×2160 (UHD)

Яркост:

PR: 700 cd/m2

PN / PF: 500 cd/m2

Работен режим:

PR / PN: 24/7

PF: 16/7

QF/QN серия - 55” / 65”

Резолюция: 3840×2160 (UHD)

Яркост:

PR: 700 cd/m2

PN / PF: 500 cd/m2

Работен режим:

PR / PN: 24/7

PF: 16/7

XD/XN Серия - 86” / 98”

Резолюция: 3840×2160 (UHD)

Яркост:

XD86: 400 cd/m2

XN86/98: 500 cd/m2

Operation:

XD86: 24/7

XN86/98: 16/7